En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

Cooperativa del camp de Maldà SCCL.

 

Número d'identificació fiscal:

CIF: F25003740

 

Domicili social:

Sant Pere, 7

25266 Maldà (Lleida)

 

Correu electrònic:

info@cooperativademalda.es

 

Telèfon:

+34 973 330049

 

 Política de protecció de dades:

  Atès el caràcter personal de les dades facilitades, Cooperativa del camp de Maldà, SCCL. Es compromet a tractar amb estricta confidencialitat guardant el secret degut, a aquest efecte i segons la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Cooperativa del camp de Maldà, SCCL. Garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades personals facilitades pels usuaris, els quals seran incorporades a un fitxer automatitzat i utilitzades únicament i exclusivament per tramitar comandes, consultes, suggeriments o queixes. Els usuaris podran, en qualsevol moment, sol·licitar la comprovació de les dades guardades, així com la seva rectificació o cancel·lació.

 

 Lliurament:

 Tots els enviaments seran realitzats a través de CBL Logística, qui s'encarregarà de recollir el seu encàrrec i fer-lo arribar fins al seu domicili en el menor temps possible.

El port inclou assegurança, transport i embalatge. En cas d'incidència per trencaments, ha de fer constar a l'albarà de lliurament aquesta circumstància. Si no ho ha apreciat en el moment del lliurament, ha de comunicar per correu electrònic en el termini de 24 hores a: info@Cooperativademalda.es

El termini màxim de lliurament és de 7 dies laborables, a partir de l'endemà de la confirmació positiva del pagament de la comanda. Els dissabtes, diumenges i festius no es contemplen i els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres.

 

 Precaucions a tenir en compte en el moment del lliurament:

  Correspon al destinatari comprovar els enviament quan arribin, expressar les observacions i presentar totes les reclamacions que estimi justificades. Pot, fins i tot, rebutjar el paquet si aquest és susceptible d'haver estat obert o si presenta indicis clars de deteriorament.

 

 Retractació i devolució:

  En relació a tots els productes venuts, el client si no queda satisfet li tornem els diners i disposarà d'un termini de devolució de 7 dies a comptar a partir de la data de recepció del producte pel client. Per realitzar la devolució haurà d'enviar el paquet a Cooperativa del camp de Maldà amb: els articles a la embalatge original.

  Els productes hauran de ser retornats correctament protegits, sense haver estat oberts, en el seu embalatge original, en un perfecte estat per revendre'l (sense danys, trencaments o brutícies) a l'adreça aquí indicada Cooperativa del camp de Maldà, Sant Pere 7, 25266 Maldà (Lleida). Tampoc es podran acceptar els paquets que no incloguin algun element que permeti identificar el remitent (núm. De comanda, cognoms, nom, adreça). Una vegada que el paquet hagi estat rebut en els magatzems de Cooperativa del camp de Maldà i s'hagi verificat que els productes retornats estan en perfecte estat, es realitzarà el procediment de reemborsament pels imports corresponents als productes retornats. S'informarà al client d'aquest procediment de reemborsament mitjançant l'enviament d'un correu electrònic. Iniciat aquest procediment, Cooperativa del camp de Maldà procedirà al reintegrament de l'import satisfet pel client al compte bancari en la major brevetat possible.

 

  Aquest lloc web ha estat creat per la Cooperativa del Camp de Maldà SCCL. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

  El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Cooperativa del Camp de Maldà SCCL. i l'usuari.

 

  L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

  El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

 

El nostre horari d'obertura.

 

Dilluns    -----------    Tancat

Dimarts  -------  9:00 a 13:00

Dimecres  ------  9:00 a 13:00

Dijous   -------  15:00 a 19:00

Divendres  -----  9:00 a 13:00

Dissabte  ------  9:00 a 13:00

Diumenge  ----  10:00 a 13:00

Contacte

Cooperativa del camp de Maldà.
Sant Pere. 7
25266 Maldà

 

Si voleu demanar informació sobre els nostres productes, si us plau, no dubteu a contactar amb nosaltres trucant-nos al telèfon:

 

+34 973 330049+34 973 330049

 

o enviant un correu electrònic a la següent adreça:

info@cooperativademalda.es.

 

També podeu utilitzar el nostre formulari de contacte.

Cooperativa del camp de Maldà. a les xarxes socials

Tweets de Cooperativa de Maldà @Camp_de_Malda
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Cooperativa del camp de Maldà.